Jenny - Nagelterapeut & friskvårdsmassör

Jenny Brandt

Nagelterapeut & Friskvårdsmassör

Hos mig kan du få följande behandlingar:


  • Friskvårdsmassage 25 eller 50 min,
  • Aromamassage (lite mildare massage med fokus på avslappning. Massagen sker med aromatiska väldoftande balmer som du själv väljer)
  • HotStonemassage(Värmande massage som utförs med mjukt slipade varma stenar. Ljuvligt!
  • Helkroppsmassage LYX
  • Massagebehandlingen Kropp & Sinne som  namnet antyder ger avslappning på djupet.
  • Klassisk ansiktsbehandling


När det gäller naglar så jobbar jag med det mest skonsamma märket på marknaden, Bio Sculpture gel. Detta går ej att boka online som resterande behandlingar gör. För att boka naglar, vänligen ring till mig, Jenny,  enligt nr. nedan.

Jenny finns i salongen för att ta hand om- och ge dig fina, hållbara naglar och skön välgörande massage!

När det gäller naglar så jobbar hon med det mest skonsamma märket på marknaden, Bio Sculpture gel. För att se hennes behandlingar, både nagel- och massagebehandlingar, priser och lediga tider, klicka på "BokaTid"knappen ovan och välj Jenny i menyn.

Att utnyttja ditt friskvårdsbidrag hos Jenny, är toppen! Hon är ansluten till både Epassi och Wellnet, om du har det, och hjälper dig med trötta axlar och värkande ryggar.

Om mig och mina tjänster

Utnyttja ditt friskvårdsbidrag hos mig. Du väljer på:

  • Friskvårdsmassage 25 eller 50 min,
  • Aromamassage (Här är det avslappning som är i fokus  och masagen sker med aromatiska balmer som du själv väljer)
  • HotStonemassage(Värmande massage som utförs med mjukt slipade varma stenar. Ljuvligt!
  • Avslappningsmassage för kropp & sinne, 60 min. 3 exklusivt utvalda aromaoljor används i en särskild ordning så att du på ett lugnt, avslappnat och mycket harmoniskt sätt,  slappnar av.

Om mina nagelbehandlingar

Förstärk eller förläng din nagel med Bio Sculpture Gel och slipp naglar som flikar sig och går sönder. Bio Sculpture Gel stärker upp nageln utan att skada din egna. Välj en av Bio Sculpture Gels alla permanenta gelfärger och få en vacker nagel som håller upp till 6 veckor.  Du slipper nagellack och starka dofter som andra lacker och removers kan ge. Bio Sculpture Gel ger dig den doftfria vägen till vackra, starka naglar. Välj mellan många olika permanenta färger, fransk manikyr eller helt naturella naglar.

Hur fungerar Bio Sculpture Gel?

Gelén stärker och bygger upp den naturliga nageln. Vid förlängning slipper du nu plastiga tippar som skadar den egna nagelplattan, istället förlängs nageln med gele. Risken för allergi är minimal. Naglarna blir flexibla och hållbara samtidigt som de ser naturliga ut och känns som dina egna. Gelen löses enkelt och skonsamt bort med Bio Sculpture Gel remover, som inte skadar den egna nageln.

Efter nagelbehandling

Efter 3-6 veckor när naglarna vuxit och fått en utväxt vid nagelbanden, är det dags för upplösning/återbesök.

Vid upplösning/återbesök löses gelen bort från naglarna med hjälp av Bio Sculpture Gel Remover och nageln klipps eller filas till önskad längd och form.

Vid återbesök görs en ny förstärkning/förlängning.

Var noga med att ALLTID lösa upp gelen från nageln!!

Pilla eller riv ALDRIG bort gelen från nageln då du kan skada din egen nagel!

Varmt välkommen till mig!


Telefon 0702-13 17 55                        Mejl jenny.brandt.jb@gmail.com